Supporto+

Brengt mensen in beweging


Wanneer je voor Supportoplus kiest, dan kies je voor een totaal oplossing, persoonlijke, effectieve en pragmatische benadering. Persoonlijk omdat ontslag meemaken en het zoeken naar een nieuwe baan persoonlijk ingrijpen en onze support expliciet werkt in contact, in veiligheid en vertrouwen.

Effectief omdat inzicht en doen, je moed geeft te realiseren wat je wilt. Duurzaam, energiek en met plezier werken in een functie en omgeving die bij je passen. Laat je door ons inspireren je wensen te formuleren en te bewegen naar jouw doel. Outplacement luidt de tijd in van allerlei veranderingen en deze betekenen ook mooie kansen in je nieuwe toekomst.

Onze coaches en arbeid adviseurs


De coaches en arbeidsadviseurs binnen de keten samenwerking van Supportoplus zijn ervaren professionals met een uitgebreid netwerk. Wij vinden het belangrijk dat onze coaches naast kennis en vaardigheden voldoende levenservaring hebben om met deelnemers te kunnen meedenken. Ze zijn open, dragen suggesties aan, hebben geduld, houden een spiegel voor en ondersteunen bij belangrijke besluiten.

Onze professionals kennen het bedrijfsproces door en door, weten de weg in sectoren, bedrijven en hebben zicht op functies. Zij begeleiden inmiddels jarenlang mensen met vraagstukken rond loopbaan, arbeidsmarkt, jobhunting, netwerken, persoonlijke profilering en sollicitatieprocedures. De coaches zijn als geen ander in staat je terug te brengen op de arbeidsmarkt.

Streeft naar maximale innovatie


Innovatie: Het solliciteren via internet, elevator pitch en netwerken via sociale media is de nieuwe standaard geworden. We blijven de ontwikkelingen op de voet volgen. Nieuwe media heeft ons ook de mogelijkheid geboden onze diensten te verbeteren.

Onze coaches hebben online instrumenten ter beschikking voor het ontwikkelen van vaardigheden, personal branding en netwerken die jou helpen om je te onderscheiden in een concurrerende arbeidsmarkt.

Deze Interactieve programma’s ondersteunen je in het proces bij het vinden van een nieuwe baan; met oefeningen, testen en schrijfopdrachten ondersteund met praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes. Centraal staat het contact met je vaste coach. Dat blijft de basis en met hem of haar ga je de diepte in.

Waarom Supportoplus?


• Coaches die zicht hebben op mogelijkheden in sectoren, bedrijven en functies

• Weten hoe je weer in je kracht komt en weer perspectieven ziet

• Grote kennis van de arbeidsmarkten en het arbeidsmobiliteits-vakgebied

• Trajecten zijn op maat en te typeren als persoonlijk, resultaatgericht en intensief

• Inzet van zowel beproefde als innovatieve methoden

• Specialisme: Vitaliteit, arbeidsmarketing, netwerken, persoonlijke profilering, MBO,HBO,WO.

• We werken vanuit passie, gevoed door eigen ervaring en liefde voor het vak.

Wil je hier meer over weten? Meld je aan.

 

Wat kan Supportoplus

vandaag voor u betekenen?


AANMELDEN