Vitality

Vitaliteit op de werkplek


Wij helpen jouw organisatie vitaal te worden en te blijven. Dit doen wij met een compleet aanbod aan diensten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Met onze drie pakketten sluiten wij altijd aan op het behoefteniveau van jouw organisatie.

Supportoplus staat voor gezonde mensen en organisaties. Met oog en aandacht voor vitaliteit, participatie en stoppen met roken zorgen wij er samen met jou voor dat Nederland gezonder wordt!

Wil je binnen jouw organisatie aan de slag met vitaliteit maar weet je niet hoe je dit het best kan pakken? Onze adviseurs ondersteunen in het gehele traject van adviseren, ontwikkelen, organiseren en/of evalueren van het vitaliteitsbeleid?

Werkwijze


Onze adviseurs werken volgens de 7-stappen methode De 7-stappen methode is een beproefde effectieve en projectmatige aanpak gericht op gezondheidsbevordering. Afhankelijk van de wensen en behoefte binnen jouw organisatie ondersteunen onze adviseurs op één of meerdere stappen binnen deze methodiek.

Resultaat

Het resultaat van de 7-stappen methode is dat de gezondheid bevorderende activiteiten aansluiten bij overige HR-activiteiten en bij behoeften en noodzaak binnen de organisatie.

Aanmelden

De 7 stappen


1. Evalueren

2. Verankeren

3. Structuur bouwen

4. Draagvlak creëren

5. Activiteiten uitvoeren

6. Ontwikkelen & plannen

7. Behoeften en noodzaak analyseren

De 5 effecten


1. Verbeterde leefstijl

2. Verminderd verzuim

3 Toegenomen motivatie

4. Verhoogde productiviteit

5. Gezondheidswinst onder werknemers

 

Wat kan Vitality

vandaag voor u betekenen?


AANMELDEN