BlaauwDruk

Advies


Organisaties werken in een samenleving die razendsnel verandert. Technologieën ontwikkelen zich, markten zijn in beweging, concurrentie groeit en medewerkers vergrijzen. Dit heeft effect op je personeelsplanning. Supportoplus kijkt vooruit, denkt mee en zorgt voor wendbaarheid.

Strategische personeelsplanning

Wie wil anticiperen op de toekomst kan niet zonder strategische personeelsplanning. Welke groei verwacht je? Welk personeel stroomt uit en welke expertise vloeit hiermee weg? En hoe zorg je ervoor dat je straks de mensen in huis hebt om je ambities waar te maken? Met strategische personeelsbeleid zet je koers naar de toekomst.

Hoe u dat als werkgever krijgt gerealiseerd, daar kunnen wij u met onze BlaauwDruk methode meer inzicht in geven.

Werkwijze


Supportoplus adviseert over de strategische personeelsplanning voor de komende 3 tot 10 jaar. We zetten hiervoor ‘Blaauwdruk’ in. Een aanpak waarmee we op basis van diverse analyses en omgevingsonderzoek een strategie opstellen. ‘Blaauwdruk’ brengt in kaart welke kwantitatieve en kwalitatieve bezetting een organisatie op de langere termijn nodig heeft.

Start nu, profiteer later

Dit is de reden waarvoor ze uiteindelijk met jou in zee te gaan. Wij geloven dat elk succesvol bedrijf een uniek en eigen karakter heeft. Wij zijn gespecialiseerd in het boven water halen van jouw DNA en weten deze door te vertalen naar communicatie die je doelgroep raakt en in beweging brengt.

Aanmelden

 

Wat kan BlaauwDruk

vandaag voor u betekenen?


AANMELDEN