Een Juridisch probleem?

Consumenten als bedrijven


Leg uw juridische vraag gratis voor aan een advocaat in de buurt. Supportoplus biedt zowel consumenten als bedrijven een laagdrempelige mogelijkheid om juridische problemen gratis voor te leggen aan een gespecialiseerde advocaat in de buurt. Op deze locaties kunt u terecht voor het bijwonen van een gratis inloopspreekuur van een deskundige advocaat.

Wij bieden de mogelijkheid om uw juridische vraag direct neer te leggen bij een advocatenkantoor bij u in de buurt, zonder de tussenkomst van een juridisch medewerker, een adviseur of een publieke organisatie zoals bijvoorbeeld het Juridisch Loket. Daarnaast wordt elk rechtsgebied door een of meerdere van de aangesloten advocatenkantoren vertegenwoordigd.

Gratis inloopspreekuur

<

Aan de hand van het gratis inloopspreekuur wordt samen met de advocaat onderzocht of uw juridische probleem gegrond is voor het aanspannen van een rechtszaak, of het starten van een andere juridische procedure. <

Het eerste juridische advies wordt geheel gratis door het gespecialiseerde advocatenkantoor aangeboden. Indien het gratis juridisch advies luidt dat er gegronde redenen zijn voor het starten van een juridische procedure, dan zal de advocaat uw tevens adviseren over de kosten van een vervolgafspraak. Wilt u meer informatie, maak hier een afspraak.

Maak een afspraak

 

Wat kan een probleem

vandaag voor u betekenen?


AANMELDEN