Over ons

Supportoplus

Het gezamenlijke initiatief voor inclusieve maatschappelijke ondersteuning en participatie vanuit Stichting Foxer Talent en haar partners.

De Supporto-familie bestaat uit een verscheidenheid aan verschillende zelfstandige professionals , elke specialist heeft zijn of haar eigen unieke eigenschappen en kwaliteiten. Elk aangesloten supporter is sterk, flexibel en veelzijdig.

Mee Doen

Wij bieden bewoners laagdrempelige buurtgerichte Inloop-activiteiten en doelgroepgerichte MeeDoen-programma’s op diverse locaties.

Heeft u een vraag?


Wilt u meer weten? We nodigen u uit om contact op te nemen voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Mohammed Lamghari

Beleidsadviseur Supporto+

T: 06 247 62 689

Stuur een bericht

Maatschappelijke ondersteuning

Voor ons was het vanzelfsprekend dat de naam voor maatschappelijke ondersteuning en participatie, ‘Supporterplus’ moest worden. Binnen de Supportoplus staat jouw ontwikkeling centraal. In jouw tempo en op een manier waar jij je prettig bij voelt, gaan we samen ontdekken waar jouw kwaliteiten en groeimogelijkheden liggen.

Scholing en training

Op sociaal gebied of op het gebied van werk en opleiding. Diverse vormen van ondersteuning en begeleiding zijn voor je beschikbaar, niets staat jouw groei en ontwikkeling nog in de weg. Wie wil je zijn en wat wil je worden? We gaan ervoor!

Aanmelden

Zorg & Welzijn

Supportoplus is al jaren actief binnen Zorg & Welzijn op wijk- en gemeenteniveau. We geloven in de eigen kracht van mensen en werken vanuit de praktijk en samen met de doelgroep. We kijken naar de behoeften van onze doelgroep en bieden passende ondersteuning. Daarnaast zetten we graag onze expertise in om andere zorgorganisaties te adviseren over cultuursensitief werken.

Supporto+

Brengt mensen in beweging


Wanneer je voor Supportoplus kiest, dan kies je voor een totaal oplossing, persoonlijke, effectieve en pragmatische benadering. Persoonlijk omdat ontslag meemaken en het zoeken naar een nieuwe baan persoonlijk ingrijpen en onze support expliciet werkt in contact, in veiligheid en vertrouwen.

Effectief omdat inzicht en doen, je moed geeft te realiseren wat je wilt. Duurzaam, energiek en met plezier werken in een functie en omgeving die bij je passen. Laat je door ons inspireren je wensen te formuleren en te bewegen naar jouw doel. Outplacement luidt de tijd in van allerlei veranderingen en deze betekenen ook mooie kansen in je nieuwe toekomst.

Onze coaches en arbeid adviseurs


De coaches en arbeidsadviseurs binnen de keten samenwerking van Supportoplus zijn ervaren professionals met een uitgebreid netwerk. Wij vinden het belangrijk dat onze coaches naast kennis en vaardigheden voldoende levenservaring hebben om met deelnemers te kunnen meedenken. Ze zijn open, dragen suggesties aan, hebben geduld, houden een spiegel voor en ondersteunen bij belangrijke besluiten.

Onze professionals kennen het bedrijfsproces door en door, weten de weg in sectoren, bedrijven en hebben zicht op functies. Zij begeleiden inmiddels jarenlang mensen met vraagstukken rond loopbaan, arbeidsmarkt, jobhunting, netwerken, persoonlijke profilering en sollicitatieprocedures. De coaches zijn als geen ander in staat je terug te brengen op de arbeidsmarkt.

Streeft naar maximale innovatie


Innovatie: Het solliciteren via internet, elevator pitch en netwerken via sociale media is de nieuwe standaard geworden. We blijven de ontwikkelingen op de voet volgen. Nieuwe media heeft ons ook de mogelijkheid geboden onze diensten te verbeteren.

Onze coaches hebben online instrumenten ter beschikking voor het ontwikkelen van vaardigheden, personal branding en netwerken die jou helpen om je te onderscheiden in een concurrerende arbeidsmarkt.

Deze Interactieve programma’s ondersteunen je in het proces bij het vinden van een nieuwe baan; met oefeningen, testen en schrijfopdrachten ondersteund met praktijkvoorbeelden, inzichten van coaches en inspirerende filmpjes. Centraal staat het contact met je vaste coach. Dat blijft de basis en met hem of haar ga je de diepte in.

Waarom Supportoplus?


• Coaches die zicht hebben op mogelijkheden in sectoren, bedrijven en functies

• Weten hoe je weer in je kracht komt en weer perspectieven ziet

• Grote kennis van de arbeidsmarkten en het arbeidsmobiliteits-vakgebied

• Trajecten zijn op maat en te typeren als persoonlijk, resultaatgericht en intensief

• Inzet van zowel beproefde als innovatieve methoden

• Specialisme: Vitaliteit, arbeidsmarketing, netwerken, persoonlijke profilering, MBO,HBO,WO.

• We werken vanuit passie, gevoed door eigen ervaring en liefde voor het vak.

Wil je hier meer over weten? Meld je aan.